Θεσσαλονίκη: Αρνητές από τη «συνταγματική αστυνομία» μπούκαραν σε διαγνωστικό κέντρο – Έδιωχναν κόσμο που ήθελε να κάνει τεστ
NewsroomΔεν έχει τέλος η φαντασία των αρνητών της πανδημίας του κορονοϊού: Τρεις άνδρες και μία γυναίκα που συστήθηκαν ως… στελέχη της «Συνταγματικής Αστυνομίας» ζήτησαν να κάνουν έλεγχο σε διαγνωστικό κέντρο στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.
Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου μεταξύ άλλων διενεργούνται και rapid test σε πολίτες. Οι εν λόγω, ζήτησαν από τον υπεύθυνο της επιχείρησης έγγραφα νόμιμης λειτουργίας και στοιχεία των εργαζόμενων σε αυτή, ενώ παρεμπόδιζαν τη διενέργεια rapid test σε πολίτες.
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, τα στελέχη της …Συνταγματικής Αστυνομίας έβαζαν τα χέρια τους στα απορρίμματα των rapid test. «Άρχισαν να φωνάζουν πως είμαστε η αστυνομία, ότι θέλουν νομιμοποιητικά έγγραφα, άδειες, των υπαλλήλων και των νοσηλευτών. Επειδή κάτι δεν μου κολλούσε στην αμφίεσή τους – φορούσαν μπουφάν της ομάδας ΔΙΑΣ, με άλλα διακριτικά και παντού ελληνικές σημαίες- τους ζήτησα να βγουν έξω. Κάλεσα άμεσα στην αστυνομία, αυτοί άρχισαν να διώχνουν τους πολίτες από το χώρο που ήθελε να κάνει τεστ», είπε στο OPEN εκπρόσωπος της εταιρείας. Ο ίδιος ανέφερε πως οι εν λόγω άνθρωποι τους αποκάλεσαν «προδότες της Ελλάδος».
Από το διαγνωστικό κέντρο κλήθηκε η Άμεση Δράση και τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της αντιποίησης αρχής, της εξύβρισης και της παράβασης του νόμου για την πρόληψη ασθενειών.
- Οι δουλειές με φούντες του Κυρανάκη, το αριστερό μπουμπούκι και ο Γραμματέας χωρίς όργανο
- Τραμπ: Έχει επιτευχθεί μια πολύ καλή συμφωνία - Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα
- Κατακόρυφη αύξηση 40% στα αντικαρκινικά φάρμακα στα νοσοκομεία μέσα σε δύο χρόνια - Τι ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Γράφουν και σβήνουν στη ΝΔ: Ποια μέτρα μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ και ποια μένουν εκτός