Ελλάδα|02.12.2021 12:32
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
NewsroomΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Αναμένονται καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι από την Παρασκευή, με την κακοκαιρία να διαρκεί μέχρι το Σάββατο.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Πού θα σημειωθούν ισχυρά φαινόμενα
1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:
- Από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής έως και το μεσημέρι του Σαββάτου στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
- Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής έως τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία.
- Από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής έως και τη νύχτα του Σαββάτου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
- Από τη νύχτα της Παρασκευής έως τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στις Κυκλάδες και την Κρήτη.
2. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ στα πελάγη θα πνέουν την Παρασκευή, που βαθμιαία το Σάββατο θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενήσουν.
Διαβάστε ακόμη
- Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
- Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
- «Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε