Ελλάδα|31.10.2018 10:38

Δικηγόρος οικογένειας: «Το πτώμα του Κατσίφα ράφτηκε και πλύθηκε»

Newsroom

«Μας επετράπη για 5' λεπτά μια επιστασία επί της σορού. Είδαμε την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πλυμένη και με ραμμένα τραύματα» κατήγγειλε ο δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος, που είδε το άψυχο κορμί του 35χρονου, παρουσία του Ελληνα ιατροδικαστή, για μόλις πέντε λεπτά».

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο Αλβανός ιατροδικαστής έχει αλλοιώσει όλα τα στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να εξετάσουν οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας του Κατσίφα κι ως εκ τούτου, το τί έγινε και τί δεν έγινε... πλύθηκε και ράφτηκε.

Κατά τον κ. Γιοβανόπουλο, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα έφερε δύο διαμπερή τραύματα στο θώρακα, στο ύψος της καρδιάς και δεν φαίνεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής. Ο Έλληνας ιατροδικαστής, Θ. Βουγιουκλάκης, που είδε την σορό, διαπίστωσε τα ράμματα στα τραύματα και το πλύσιμο της σορού, ότι δεν υπήρχε πυροβολισμός εξ επαφής, αλλά και ότι δεν υπήρξε τραύμα στα πόδια του 35χρονου, που να αποδεικνύει ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν κι όχι απευθείας να τον σκοτώσουν.

Κωνσταντίνος Κατσίφας