Γιώργος Τράγκας: Με κορονοϊό και η σύζυγός του αλλά εκτός νοσοκομείου - Βρίσκεται σε καραντίνα
NewsroomΘετική στον κορονοϊό είναι και η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, αλλά βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και όχι σε νοσοκομείο, όπως ο σύζυγός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα είναι θετική στον κορονοϊό αλλά δεν χρήζει νοσηλείας.
Την ίδια ώρα, με υποστήριξη οξυγόνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας που εισήχθη με κορονοϊό το βράδυ του Σαββάτου, και δεν είναι διασωληνωμένος, όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί. Αρχικά ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουτρζίδης, γνωστοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής πως ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
«Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο κ. Κουρτζίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση και αφού είχε διαγράψει την αρχική ανάρτησή του στο Twitter, λέγοντας πως ο Γιώργος Τράγκας δεν είναι διασωληνωμένος και ότι υποστηρίζεται με οξυγόνο.
- Σοκ στα καύσιμα: Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε για πρώτη φορά την αμόλυβδη
- Δίωξη για βαριά κακουργήματα στον Τσαγκαράκη: Η επώνυμη καταγγελία που τον «έκαψε» - Το βαρύ κατηγορητήριο
- Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου - Παρέμεινε ανίκητος ο Ντουπλάντις
- Axios: Ο Τραμπ κάνει ήδη παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για διπλωματική «διέξοδο» από τον πόλεμο με το Ιράν