Ελλάδα|07.12.2021 10:00

Θάνατος 14χρονης στη Λαμία: Την Τρίτη το τελευταίο αντίο - Τι έγραψαν στο θρανίο της

Newsroom

Ανείπωτος είναι ο πόνος στην τοπική κοινωνία της Λαμίας για τον χαμό της 14χρονης μαθήτριας που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ νοσούσε με κορονοϊό. Σήμερα Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στις 11 η οικογένειά της οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στη 14χρονη

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι' αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Τι έγραψαν στο θρανίο της

Το πρωί της Δευτέρας οι συμμαθήτριες και οι συμμαθητές της στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας άφησαν στο θρανίο της λουλούδια και έγραψαν μηνύματα για την αδικοχαμένη Κυριακή (Κέλλυ).

«Καλό Ταξίδι Κυριακή», «Καλό παράδεισο…», «…θα σε θυμόμαστε για πάντα», «…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ» είναι μερικά μόνο από τα συγκλονιστικά μηνύματα των συμμαθητών της, όπως βλέπετε στη φωτογραφία του lamiareport.gr.

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή

Πνευμονικό οίδημα διαπιστώθηκε ότι υπέστη το 14χρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του στη Λαμία ενώ νοσούσε από κορονοϊό, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα άλλων εξετάσεων προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που οδήγησαν στο θάνατό της.

Το 14χρονο κορίτσι, νοσούσε από κορονοϊό από τις 29 Νοεμβρίου, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30΄ το πρωί του Σαββάτου και στις 17:30 έφυγε από τη ζωή α επείγοντα έπειτα από ανακοπή καρδιάς, πριν προλάβει να διακομιστεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Παίδων.

ΚορονοϊόςθάνατοςΛαμία