Ελλάδα|08.12.2021 09:54
Σεισμός Τώρα ταρακούνησε την Πρέβεζα
NewsroomΣεισμός ταρακούνησε την Πρέβεζα στις 9:49 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο πρόκειται για σεισμό μεγέθους 4,3 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 9 χιλιόμετρα δυτικά της Πρέβεζας και έχει εστιακό βάθος 19,9 χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με το preveznews.gr, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Πρέβεζα, σε όλη την παράκτια ζώνη καθώς και στην ενδοχώρα έως και το Δήμο Πάργας. Δεν υπάρχουν αναφορές για καταστροφές μέχρι στιγμής.
Διαβάστε ακόμη
- Στο «κόκκινο» η αγωνία στην Κυψέλη: Τα ανοιχτά μέτωπα και ο κίνδυνος από την ακινητοποίηση του μετροπόντικα
- Με προσωρινές άδειες όλα τα γήπεδα - Τα πρώτα λουκέτα μετά τον θάνατο του 16χρονου στη Θάσο
- Έγκλημα ή δυστύχημα ο θάνατος του Βαλυράκη; Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τους κατηγορούμενους ψαράδες
- Η Κρίστα Πάικ ανέκτησε τις αισθήσεις της λίγο πριν την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη