Έβρος: Ελεύθεροι να επιστρέψουν στην Ελλάδα ο αστυνομικός και η σύντροφός του - Η χρηματική ποινή από το τουρκικό δικαστήριο
Μαρία ΖαχαράκηΕλεύθεροι να επιστρέψουν στην Ελλάδα ο αστυνομικός και η σύντροφός του, μετά την απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου στην Αδριανούπολη να άρει την απαγόρευση εξόδου από την Τουρκία, η οποία τους είχε υποβληθεί τη Δευτέρα το βράδυ μετά τη σύλληψή τους σε στρατιωτικά απαγορευμένη ζώνη στα τουρκικά σύνορα του Έβρου.
Τα κινητά τηλέφωνα και το ηλεκτρονικό υλικό του ζευγαριού, που κατασχέθηκαν, εξετάστηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Επαρχιακής Διεύθυνσης Ασφάλειας, αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία διάπραξης κανενός εγκλήματος.
Μετά από αίτημα της δικηγόρου Σελίν Οζέρ για άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας του Έλληνα αστυνομικού Βαλασούδη Μανώλη και της κοπέλας του Αθηνάς Τσιάγκα, το Ειρηνοδικείο της Αδριανούπολης ήρε την απαγόρευση εξόδου από την Τουρκία, αλλά επέβαλε στο ζευγάρι ποινή 50 χιλιάδων λιρών.
To ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα όταν θα καταθέσουν το επιβληθέν ποσό, πιθανότητα αύριο μετά το μεσημέρι.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων