Ελλάδα|13.12.2021 12:53

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε στο ζαχαροπλαστείο

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη διακομιδή της από το Κέντρο Υγείας Μαδύτου στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία της πνοή η 55χρονη γυναίκα που πυροβολήθηκε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, μέσα σε ζαχαροπλαστείο της Νέας Μαδύτου, ενώ αγόραζε ψωμί.

Προσωπικές διαφορές

«Ήρθε πριν από λίγο ο αδελφός της θανούσης και μας είπε ότι πέθανε κατά τη μεταφορά της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ της δράστιδος και του θύματος φαίνεται ότι υπήρχαν οικογενειακές ή προσωπικές διαφορές. Η δράστις κατέβηκε από αυτοκίνητο και πυροβόλησε με καραμπίνα την άτυχη γυναίκα. Έριξε τρεις ριπές», λέει στο ethnos.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μαδύτου, Επαμεινώνδας Όχονος.

Για τουλάχιστον τρεις ριπές από κυνηγετικό όπλο κάνει λόγο και η αστυνομία. Η δράστις αμέσως εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται. Βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό της.

Να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών. Τόσο η ίδια όσο και η δράστις ήταν ρομά και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Νέας Μαδύτου πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με τον κ. Όχονο, το επικρατέστερο σενάριο για την αιτία του τραγικού περιστατικού, είναι η μία γυναίκα να κατηγορούσε την άλλη ότι επιχειρούσε να της πάρει τον άντρα. Ωστόσο, υπάρχει και η εκδοχή οι δύο γυναίκες να είχαν και οικογενειακές σχέσεις ως νύφη και πεθερά.

πυροβολισμοίθάνατοςΘεσσαλονίκηζαχαροπλαστείο