Ελλάδα|14.12.2021 18:29

Θεσσαλονίκη - Ανατροπή: Ο δολοφόνος δεν ήταν η «πεθερά» - 17η γυναικοκτονία το 2021

Ευλαμπία Ρέβη

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη δολοφονία 55χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας, με πλήρη ανατροπή της υπόθεσης καθώς τελικώς όπως προκύπτει από την έρευνα, δράστης της δολοφονίας ήταν ο εν διαστάσει σύντροφός της και όχι η «πεθερά» της όπως αρχικά ανακοινώθηκε. 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr αρχικά οι αυτόπτεις μάρτυρες έδωσαν την περιγραφή γυναίκας ως δράστη της δολοφονίας, όμως προέκυψε από την έρευνα κάτι τέτοιο δε στοιχειοθετείται καθώς το άτομο που δολοφόνησε την 55χρονη ήταν ο εν διαστάσει σύντροφός της ο οποίος είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του με τη 55χρονη να αποτελεί τη 17η γυναικοκτονία στην Ελλάδα το 2021. 

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η 55χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής αλλά καθώς τα τραύματά της κρίθηκαν σοβαρά αποφασίστηκε η διακομιδή της στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr η πεθερά της δολοφονημένης έχει πεθάνει, ενώ ο 56χρονος συνελήφθη και κρατείται.

γυναικοκτονίαΕλληνική ΑστυνομίαΘεσσαλονίκη