Ελλάδα|15.12.2021 08:19

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο 56χρονος γυναικοκτόνος της Μαδύτου

Newsroom

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών θα οδηγηθεί σήμερα, ο 56χρονος,  ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 55χρονης εν διαστάσει συζύγου του,  στη Νέα Μάδυτο του δήμου Βόλβης έξω από τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας.

Ο δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα. Ο 56χρονος ομολόγησε την πράξη του, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης πλήρη υπήρξε ανατροπή της υπόθεσης καθώς αρχικά οι αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν την περιγραφή γυναίκας ως δράστη της δολοφονίας. Όμως, όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης της δολοφονίας ήταν ο εν διαστάσει σύντροφός της και όχι η «πεθερά» της όπως αρχικά ανακοινώθηκε. Πρόκειται για την 17η γυναικοκτονία στην Ελλάδα το 2021.

Η 55χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής αλλά καθώς τα τραύματά της κρίθηκαν σοβαρά αποφασίστηκε η διακομιδή της στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η πεθερά της δολοφονημένης έχει πεθάνει, ενώ ο 56χρονος συνελήφθη και κρατείται.

γυναικοκτονίαΘεσσαλονίκηεισαγγελέας