Ελλάδα|16.12.2021 13:40

Γιώργος Τράγκας: Αυτή την ώρα η κηδεία του στην Κηφισιά

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Ο Ευάγγελος Αντώναρος
Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος
Συγκινημένοι αποχαιρετούν τον Γιώργο Τράγκα
Πλήθος κόσμου συρρέει για το τελευταίο αντίο
Ο Αργύρης Ντινόπουλος
Ο Γρηγόρης Πετράκος, συνεργάτης τον τελευταίο καιρό του Γιώργου Τράγκα
Συλληπητήρια μηνύματα για τον γνωστό δημοσιογράφο
Στεφάνι απέστειλε η εφημερίδα Παραπολιτικά
Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του δημοσιογράφου είναι να γίνουν δωρεές είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου», είτε στο Καταφύγιο Ζώων Σχιστού
Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία
Η κηδεία πραγματοποιείται στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά
Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, νικημένος από τον κορονοϊό

Στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά γίνεται, αυτή την ώρα, η κηδεία του Γιώργου Τράγκα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, νικημένος από τον κορονοϊό.

Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας του δημοσιογράφου είναι να γίνουν δωρεές είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου», είτε στο Καταφύγιο Ζώων Σχιστού. Σύμφωνα με το crashonline.gr, ήταν μεγάλη η ευαισθησία που έδειχνε ο Γιώργος Τράγκας απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ, να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, η οικογένειά του καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην «Κιβωτό του Κόσμου» (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος).

Τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Τράγκας νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο Σωτηρία. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τα ξημερώματα της Τρίτης κατέληξε. Όπως μετέδωσε το OPEN δύο ημέρες νωρίτερα είχε επιπλοκές με την καρδιά του.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος "’Ελεύθεροι Άνθρωποι" σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου "’Η ΣΩΤΗΡΙΑ" ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

θάνατοςΚορονοϊόςκηδείαΓιώργος Τράγκας