Ελλάδα|16.12.2021 14:51

Φρικιαστική εξέλιξη στα Γρεβενά: Ο 59χρονος μητροκτόνος κατηγορείται και για βιασμό της μητέρας του

Newsroom

Για το αδίκημα και του βιασμού της 83χρονης μητέρας του, την οποία στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια στο χωριό Κοσμάτι Γρεβενών διώκεται ο 59χρονος με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Το γεγονός του βιασμού προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση. Μάλιστα, πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο θύτης να βίασε τη μητέρα του, ενδεχομένως αφού της είχε αφαιρέσει τη ζωή.

Μάλιστα, ο 59χρονος μητροκτόνος είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο και τη γιαγιά του το 1993 και είχε νοσηλευθεί σε ίδρυμα για νοσούντες με ψυχιατρικά προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι η δολοφονία αποκαλύφθηκε χάρη στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, στο οποίο απευθύνθηκε ο 59χρονος, προκειμένου να αναλάβει την κηδεία της μητέρας του. Η περίεργη βιασύνη του να προχωρήσουν οι διαδικασίες κίνησε υποψίες στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Αστυνομικός θυμήθηκε ότι ο 59χρονος είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του στο χωριό το 1993, όταν ήταν 32 ετών, ειδοποιήθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Γρεβενών και εκείνος με τη σειρά του έδωσε εντολή, να γίνει νεκροτομή στη σορό της 83χρονης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος της γυναίκας προήρθε από στραγγαλισμό και ο δολοφόνος γιος της συνελήφθη.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τη στραγγάλισε, επειδή έκαψε το φαγητό.

γραφείο τελετώνγιοςΓρεβενά