Ελλάδα|16.12.2021 22:58

ΗΣΑΠ: Νέοι βανδαλισμοί σε συρμό - Όπως πλέον σε κάθε αγώνα

Newsroom

Ένας ακόμα συρμός της γραμμής 1 (πρώην ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) έπεσε ...θύμα θερμόαιμων οπαδών απόψε και αποσύρθηκε με βλάβη στο αμαξοστάσιο, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει τους τελευταίους μήνες πριν ή μετά από αθλητικούς αγώνες.

Οι εργαζόμενοι μιλούν για ένα σχεδόν καθημερινό φαινόμενο: «Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ έχει αφήσει βορά στις ορέξεις του κάθε επιτήδειου τους συρμούς. Γίνονται σχεδόν καθημερινά ζημιές στα τρένα, τις οποιες πληρώνει από την τσέπη του ο πολίτης» λέει στο «ethnos.gr» ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Λειτουργία του Μετρό (ΣΕΛΜΑ), Σπύρος Ρεβύθης συμπληρώνοντας πως παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των εργαζομένων, δε λαμβανονται μέτρα προστασίας «με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και το επιβατικό κοινό».

Το σημερινό περιστατικό βανδαλισμού συρμού έγινε λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ την ώρα που οπαδοί πήγαιναν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναικού - Μπαρτσελόνα.

Οι καταστροφές έγιναν μεταξύ ΟΑΚΑ και Κηφισιάς και εκτός από τις ζημιές σε τζάμια και πόρτες, αυτή τη φορά οι υπαίτιοι έκλεψαν και πολλούς από τους πυροσβεστήρες του συρμού.

Ο οδηγός ενημέρωσε για τη βλάβη στις 20.27.

μετρόΣΤΑΣΥηλεκτρικόςβανδαλισμοί