Ελλάδα|30.01.2019 18:09

Ερείπιο έχει καταντήσει το Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου (pics)

Newsroom

Τα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου επέστρεψαν στην επικαιρότητα. Πριν από λίγες ημέρες, ο διευθυντής του σχολείου, Σπύρος Φιορεντίνος, ζήτησε, με επιστολή του, από τον Δήμο Ζακυνθίων να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία, ώστε να γίνει ο χώρος ανθρώπινος για τους μαθητές, το προσωπικό και τους επισκέπτες. 

Σύμφωνα με το ermisnews.gr, το κτίριο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Ενδεικτικό των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν είναι τα όσα εκτυλίχθηκαν σε θεατρική παράσταση στην αίθουσα εκδηλώσεων. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η παράσταση, τα νερά της βροχής άρχισαν να πέφτουν από την οροφή, δίπλα ακριβώς από τη σκηνή. Επίσης, αξίζει να προστεθεί η φθορά που υπάρχει στις τουαλέτες, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καθαριότητας, καθώς για την αίθουσα δεν προβλέπεται καθαρίστρια.

Φωτογραφία: ErmisNews.gr

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν περιορίζονται μόνο στην αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά και στους υπόλοιπους χώρους του σχολείου, που με κάποιες άμεσες παρεμβάσεις θα μπορούσαν να επιλυθούν.

Φωτογραφία: ErmisNews.gr

Τα φωτιστικά στον εξωτερικό χώρο που είναι κατεστραμμένα, αλλά και το γεγονός ότι μια αίθουσα στην οποία κατά το παρελθόν γίνονταν τα μαθήματα βιολιού σήμερα έχει κριθεί ως ακατάλληλη για χρήση από τους μηχανικούς των Κτιριακών Εγκαταστάσεων και πρέπει να κατεδαφιστεί. 

Φωτογραφία: ErmisNews.gr
σχολείοΖάκυνθος