Χανιά: Προφυλακίσθηκαν οι δύο ιερείς που εμπλέκονται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 19χρονου με νοητική στέρηση
NewsroomΤην προφυλάκιση των δύο ιερέων οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 19χρονου με νοητική στέρηση σε χωριό του δήμου Πλατανιά, αποφάσισαν αργά το απόγευμα, η ανακρίτρια της υπόθεσης και ο εισαγγελέας Χανίων.
Η διαδικασία απολογίας των δύο ιερέων ήταν πολύωρη, ενώ για την ιδια υπόθεση απολογήθηκε ένα ακόμα άτομο που αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους οι δύο ιερείς αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.
Για την ίδια υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 19χρονου, έχουν προφυλακισθεί ακομα, ο πατέρας του και ενας φίλος του, για τους οποίους έχει οριστεί η δίκη για τον Μάρτιο του 2022.
Οι δύο άνδρες είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στις 28 Ιουλίου 2021, με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.
- Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της Ρουμανίας
- Ποιοι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα δουν από σήμερα αύξηση στον μισθό τους: Κριτήρια και παραδείγματα
- Οκτώ ώρες μέσα στο νερό: Η μαρτυρία οικογένειας στη Βάρκιζα που έμεινε μόνη απέναντι στην καταστροφή
- Ένας διαφορετικός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης – Όταν φάρμακα παραμερίζονται