Ελλάδα|20.12.2021 21:28
Τρένα: Νέες τροποποιήσεις δρομολογίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Τι αλλάζει
NewsroomΣε τροποποιήσεις δρομολογίων στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Φλώρινα – Θεσσαλονίκη προχωρεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω αδυναμίας εκτέλεσης κινήσεων ελιγμών στο Σ.Σ. Φλώρινας.
Συγκεκριμένα, οι αμαξοστοιχίες 82, 83, 86, 85 δεν επηρεάζονται και προστίθενται επιπλέον οι αμαξοστοιχίες 3741 και 3742, με ενδιάμεσες σταθμεύσεις τους σταθμούς Σ.Σ Πλατύ, Σ.Σ Αλεξάνδρεια, Σ.Σ Βέροια και Σ.Σ Έδεσσας.
Η αμαξοστοιχία 3742 θα αναχωρεί από την Φλώρινα στις 22:10 και η αμαξοστοιχία 3741 θα αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη στις 04:10 αντίστοιχα.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διευκρινίζει ότι η επαναφορά των δρομολογίων στο προηγούμενο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί υπό την προϋπόθεση της στελέχωσης του σταθμού με το απαραίτητο προσωπικό ελιγμών του Ο.Σ.Ε.
Διαβάστε ακόμη
- Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
- Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
- Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
- Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση