Ελλάδα|21.12.2021 19:07
Κορονοϊός - Πάτρα: Πέθαναν 8 ηλικιωμένοι
NewsroomΠροκαλεί σοκ η είδηση πως σε ένα γηροκομείο στην Πάτρα, 8 ηλικιωμένοι πέθαναν από κορονοϊό. Επίσης καταγράφηκαν ακόμη 2 θάνατοι στη δομή που δεν σχετίζονται με τη νόσο.
Κορονοϊός: Σοκ στην Πάτρα από τους θανάτους στο γηροκομείο
Οι 10 θάνατοι καταγράφηκαν σε γνωστό γηροκομείο στην Πάτρα, όπως έκανε γνωστό σήμερα (21.12.2021) ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος. Από τους 10 θανάτους, οι οκτώ οφείλονται σε επιπλοκές που προκάλεσε ο κορονοϊός, ενώ άλλοι δυο ηλικιωμένοι κόλλησαν κορονοϊό, αλλά η αιτία του θανάτου τους σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη ήταν άλλο νόσημα.
Αποκάλυψε δε ότι από τους 10 ηλικιωμένουυς που πέθαναν, οι επτά ήταν ανεμβολίαστοι!
Διαβάστε ακόμη
- Τα «δίκοπα» επιχειρήματα για το όχι της κυβέρνησης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές, η ανησυχία για τον Σαμαρά και η δύσκολη επιστροφή της Τζάκρη
- Το υπουργείο Υγείας ψάχνει πληρώματα στα νησιά για τα ασθενοφόρα - Ο στρατός και η εργασία με «μπλοκάκι»
- «Φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς και συγκέντρωση έργων καταγγέλλουν οι μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες
- Crash test η αυριανή συνεδρίαση των «γαλάζιων» βουλευτών - Προσπάθεια της κυβέρνησης να εκτονωθεί η ένταση πριν το συνέδριο