Ελλάδα|22.12.2021 13:12

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των ροζ βίντεο που ανέβαζε ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από δεύτερη καταγγελία γυναίκας που ανέβασε εν αγνοία της βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, η αστυνομία αναζητεί να τον συλλάβει στα πλαίσια του αυτόφορου.

Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: 9 ροζ βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο

Τις εξελίξεις είχε προαναγγείλει ο θύματος του παρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε σε βάρος του μήνυση, ανέφερε πως σε βάρος του Παναγιωτόπουλου, μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ακόμη και εντός της ημέρας.

Μία ημέρα αφότου έγινε γνωστή η νέα καταγγελία σε βάρος του Παναγιωτόπουλου από οικογενειακή του φίλη για ροζ βίντεο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες με πρωταγωνίστρια την ίδια, ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμανε πως ο παρουσιαστής ακόμη κι εντός της ημέρας να συλληφθεί και σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για πλημμέλημα.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», ανέφερε ο κ. Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες». «Σε ό,τι αφορά στα θύματα και την "έλξη" για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές».

Ο κ. Λύτρας διευκρίνισε πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα». Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Ράδιο ΑρβύλασύλληψηαυτόφωροΣτάθης Παναγιωτόπουλος