Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Φύλλο και φτερό» από την αστυνομία οι υπολογιστές και τα κινητά του παρουσιαστή
Newsroom«Φύλλο και φτερό» θά κάνει η αστυνομία τους υπολογιστές και τα κινητά του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα μεταφέρθηκε ο γνωστός παρουσιαστής στο σπίτι του για να παραστεί στην έρευνα των αστυνομικών. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα συμβατικού οχήματος της Ασφάλειας, με χειροπέδες στα χέρια και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης στο σπίτι του για να παραστεί στην έρευνα στην οποία προχωρούν οι αστυνομικοί, προκειμένου να συλλέξουν όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται από τα κινητά του τηλέφωνα, τους υπολογιστές, αλλά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που είχε στη διάθεσή του μετά τις καταγγελίες σε βάρος του.
Οι έμπειροι αστυνομικοί αναμένεται να επιχειρήσουν να ανακτήσουν και αρχεία που πιθανότατα είχαν διαγραφεί από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, και για τον λόγο αυτό αναμένεται να πάρουν τις συσκευές μαζί τους στα εργαστήρια τις ασφάλειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και στο σπίτι του στην Αλόννησο.
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
- Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
- Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ