Ελλάδα|23.12.2021 10:00

ΑΣΕΠ: Πώς θα κάνετε αίτηση για Εθνικό Τυπογραφείο - Τράπεζα της Ελλάδος

Newsroom

«Τρέχει» η διαδικασία αιτήσεων στην προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να λήξει την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 το μεσημέρι. Μετά την πάροδο της ημερομηνίας αυτοί οι υποψήφιοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.


Να σημειωθεί ότι οι ειδικότητες που ζητούνται στην οικεία προκήρυξη αφορούν, μεταξύ άλλων, καλλιτέχνες γλυπτών, βιβλιοδέτες, γραφίστες καθώς και πιεστές Λιθογράφων. Πέραν όμως των «σπάνιων» αυτών θέσεων ζητούνται και Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι, Ψυκτικοί καθώς και άλλες ειδικότητες.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην προκήρυξη, πρέπει:

1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

2. Να προμηθευτούν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο προμηθεύονται μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο).

Προσοχή! Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναγράψουν τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

3. Να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους.

Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι τα προσόντα, τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που αναγράφονται από τον υποψήφιο στην αίτηση συμμετοχής του στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Διαβάστε ακόμα στο Proson.gr

Θέσεις εργασίας στα My Market για πάνω από 30 ειδικότητες

Δ. Αχαρνών: Νέες προσλήψεις 15 ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου

ΑΣΕΠ