Ελλάδα|23.12.2021 15:21

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χριστούγεννα στο κρατητήριο - Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, στις 10:00 το πρωί, πήρε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αφού πρώτα ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Η κατηγορία ήταν «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου κατ' εξακολούθηση με σκοπούμενη βλάβη άλλου».

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Ως νομικό άλμα χαρακτήρισε τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που ασκήθηκε από τον εισαγγελέα, στον εντολέα του ο δικηγόρος του, Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς. Παράλληλα, παρέθεσε τον ισχυρισμό του πελάτη του ότι δεν ανέβασε εκείνος τα επίμαχα βίντεο.

Όπως είπε ο κ. Δακουράς, ο πελάτης του κατέθεσε το αίτημα να διερευνηθεί, ποιος ήταν εκείνος που κατείχε τα επίμαχα βίντεο και από ποια διεύθυνση ανέβηκαν.

Παράλληλα, ο κ. Δακουράς σημείωσε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κατεβάσει πριν από τρία χρόνια από το διαδίκτυο τα συγκεκριμένα βίντεο και ότι είχε κλείσει και την ιστοσελίδα, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι μπορεί κάποιος να ήθελε να του προξενήσει κακό.

Ο κ Δακουράς σημείωσε ακόμα ότι είναι ανυπόστατος ο ισχυρισμός ότι ο πελάτης είχε πρόθεση να εγκαταλείψει τη χώρα. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ότι διέπραξε λάθος και ζητάει συγνώμη από τα θύματα.

Ράδιο ΑρβύλαπροθεσμίαΣτάθης Παναγιωτόπουλοςαπολογία