Ελλάδα|23.12.2021 19:39

Ο Άι Βασίλης που μοίρασε δώρα σε παιδιά με ειδικές ικανότητες ήταν ο δήμαρχος

Newsroom

Προπαραμονή Χριστουγέννων και οι γονείς παιδιών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία του Ωρωπού (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) είχαν προγραμματίσει χριστουγενιάτικη δράση με Άη Βασίλη που θα μοίραζε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.

Ο Άη Βασίλης έφτασε στην ώρα του με μία τεράστια κόκκινη σακούλα γεμάτη δώρα όμως οι γονείς και τα μέλη της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του Δήμου διαπίστωσαν πως ο Άη Βασίλης γνώριζε ασυνήθιστα τα κατατόπια και προσπαθούσε επιμελώς να αλλάξει τη φωνή του και να κρύψει τη συγκίνηση του.

Φορούσε ειδικά παπούτσια, άσπρα γάντια, είχε πυκνή άσπρη γενειάδα και στρογγυλά γυαλιά και κανείς δε μπορούσε να τον αναγνωρίσει μέχρι που έφυγε από το σχολείο έχοντας παραδόσει δώρα στα παιδιά.

Ετσι αποκαλύφθηκε...

Για πολλές ώρες το μυστήριο παρέμεινε άλυτο, μέχρι που κάποιος παρατηρητικός γονέας είδε τα ανοιχτόχρωμα μάτια του Άι Βασίλη, ενώ ένας άλλος λίγο αργότερα είδε τον Άι Βασίλη να αλλάζει στο υπαίθριο πάρκινγκ πίσω από το Δημαρχείο Ωρωπού και να αποκαλύπτεται ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Ο ίδιος δεν παραδέχεται πως ήταν ο Άγιος Βασίλης και για το άλλοθι του παρέπεμψε στις γραμματείς του που είχαν προγραμματίσει διαδοχικά ραντεβού μέσα στην ημέρα.

Τι έγραψε ο διευθυντής

"Σήμερα οι πράξεις και τα ειλικρινή συναισθήματα έπεσαν σαν το κάτασπρο χιόνι των Χριστουγέννων και μας χάρισαν την πιο όμορφη εικόνα. Ακόμα και οι εκπαιδευτικοί αιφνιδιάστηκαν διπλά όχι μόνο επειδή επισκέφθηκε το σχολείο τους ο Άγιος Βασίλης αλλά επειδή πίσω από την γενειάδα και τα χαρακτηριστικά γυαλιά αναγνώρισαν τα καταγάλανα μάτια του πρώτου πολίτη του Δήμου μας", έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook o διευθυντής του σχολείου ΕΝΕΕΓΥΛ Δημήτρης Δεληγιάννης.

 

ΩρωπόςΆι Βασίληςπαιδιά ΑμΕΑ