Ελλάδα|26.12.2021 21:43

Κατερίνα Στεφανίδη: Νέα ανάρτηση για Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη - Ό,τι πεις στο twitter πολιτικοποιείται

Newsroom

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με τις αναρτήσεις της Κατερίνα Στεφανίδη και τη βράβευση του ΠΣΑΤ για τον κορυφαίο έλληνα αθλητή της χρονιάς καθώς η Ολυμπιονίκης, αφού αμφισβήτησε τα βραβεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαρίας Σάκκαρη, επανέρχεται με νές αναρτήσεις.

Κατόπιν των αντιδράσεων και των χιλιάδων σχολίων, η Κατερίνα Στεφανίδη εμφανίστηκε ενοχλημένη καταλόγισε ότι πολιτικοποιούνται τα όσα λέει, σημειώνοντας: «Αυτό που ότι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα»

Το χρονικό της κόντρας

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσω ανάρτησης στο Twitter η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, απόρησε σχετικά με την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ, σύμφωνα με την οποία κορυφαίος έλληνας αθλητής της χρονιάς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κι όχι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δημόσια διαφωνία της Κατερίνα Στεφανίδη για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου έλληνα αθλητή της χρονιάς και όχι Μίλτου Τεντόγλου η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ σχολίασε καυστικά και τη Μαρία Σάκκαρη την οποία επέλεξε ο ΠΣΑΤ ως κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της χρονιάς.

Aπαντώντας σε σχόλιο χρήστη στο twitter ο οποίος έγραψε ότι «και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σακαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα», του είπε ότι «στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

Οι αναρτήσεις στο Twitter

«Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η ανάρτησή της προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media, και η αθλήτρια επανήλθε. «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου», έγραψε.

Μετά την ανάρτηση, πολλοί ήταν αυτοί που δεν άφησαν το θέμα χωρίς σχόλια:

Γιάννης ΑντετοκούνμποΜαρία ΣάκκαρηΚατερίνα ΣτεφανίδηΜίλτος ΤεντόγλουΠΣΑΤ