Ελλάδα|31.01.2019 14:21
Συλλαλητήριο στις 7 Φεβρουαρίου στη Μόρια-Κακές οι συνθήκες διαμονής των προσφύγων
NewsroomΣτις 7 Φεβρουαρίου διοργανώνεται συλλαλητήριο στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. Βασικό αίτημα είναι να μπει λουκέτο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μόριας, να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες και μετανάστες από το νησί, αλλά και να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα κέντρα. Αυτό αποφασίστηκε στις 30/1 στη διάρκεια σύσκεψης που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.
Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θοδωρής Ασλανίδης χαιρέτισε την πρωτοβουλία των φορέων της Σάμου για πανσαμιακή απεργία, επίσης στις 7 Φεβρουαρίου, με κύριο αίτημα το κλείσιμο του εκεί ΚΥΤ.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια