Ελλάδα|30.12.2021 11:07
Θεσσαλονίκη: Βαριά ασθενής με κορονοϊό άνοιξε το παράθυρο στο Παπανικολάου και έπεσε στο κενό
NewsroomΤέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο έδωσε ένας 47χρονος ασθενής που νοσηλευόταν με κορονοϊό στην Πνευμονολογική Κλινική COVID-19 του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.
Ο 47χρονος νοσηλεύονταν στο κτίριο του παλιού Σανατόριου, άνοιξε το παράθυρο του 2ου ορόφου και έπεσε με το κεφάλι στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr o ασθενής νοσηλεύονταν σε βαριά κατάσταση με covid και ήταν διασωληνομένος. Στον ίδιο θάλαμο νοσηλεύονταν και μια υπερήλικη η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
- Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
- Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
- Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου