Ελλάδα|01.01.2022 22:11

Μπουρνάζι: Βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας μέσα στο κλαμπ

Newsroom

Η είδηση για το κορονοπάρτι που διοργανώθηκε σε μαγαζί στο Μπουρνάζι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις της τελευταίες ώρες. Περίπου 400 άτομα βρέθηκαν να διασκεδάζουν στον χώρο αργά τη νύχτα μέχρι τις 4:20 παρά τα νέα μέτρα, τα οποία όριζαν ότι το κατάστημα έπρεπε να είχε κλείσει ήδη από τις 2:00 ενώ ακόμα και τις επιτρεπόμενες ώρες λειτουργίας απαγορευόταν η μουσική και οι όρθιοι.

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε βίντεο το οποίο δείχνει αστυνομικούς των ΟΠΚΕ να εισβάλλουν στο γνωστό κλαμπ και να αντικρίζουν εκατοντάδες πολίτες να χορεύουν χωρίς μάσκες με τη μουσική στη διαπασών.Έξω από το μαγαζί είχαν μαζευτεί άνδρες της Άμεσης Δράσης αλλά και μία διμοιρία των ΜΑΤ, με την επιχείρηση να είναι επεισοδιακή.

Σύμφωνα με το OPEN, συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ σε 41 πελάτες, παρόλο που μέσα βρέθηκαν περίπου 400. Παράλληλα οι αστυνομικοί έβαλαν λουκέτο για 15 ημέρες στο κλαμπ ενώ επέβαλλαν και το πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη.

Η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη δύο ατόμων, του υπεύθυνου για το χώρο και ενός ακόμα εργαζόμενου. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κλείδωσαν το κατάστημα για να μην μπορέσουν να εισέλθουν οι αστυνομικοί.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετή ώρα και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν άρχισαν να βεβαιώνουν πρόστιμα. Ωστόσο τότε ξέσπασε ένταση μεταξύ θαμώνων του καταστήματος και αστυνομικών με αποτέλεσμα να σπεύσει μέχρι και… διμοιρία των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μέσα στο μαγαζί υπήρχαν μόλις 50 για αυτό και επιβλήθηκαν τόσες παραβάσεις.

Κορονοπάρτι σε Κυψέλη, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη

Αρκετοί ήταν οι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων αψήφησαν τα πρόστιμα και δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα. Κορονοπάρτι έγινε και σε κατάστημα στην Κυψέλη, ενώ στη Θεσσαλονίκη έκανε έφοδο σε πάρτι που διοργάνωσε ομάδα νεαρών. 

έφοδοςκλαμπαστυνομίαΠαραμονή Πρωτοχρονιάς