Ελλάδα|02.01.2022 22:58

Άρτα: Μπροστά στον πατέρα του πυροβολήθηκε ο 16χρονος που πρώτα σκότωσε τον θείο του

Newsroom

Μια συγκλονιστική υπόθεση έλαβε χώρα στην Άρτα το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου. Μία ομάδα κυνηγών που αποτελούνταν από συγγενείς και φίλους ανέβηκε στην ορεινή Άρτα και συγκεκριμένα στο μικρό φράγμα, όμως η πορεία τους για κυνήγι αγριογούρουνου έμελλε να εξελιχθεί σε οικογενειακή τραγωδία, όταν 16χρονος νεαρός που φέρεται να πέρασε τον θείο του για θήραμα, πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον 33χρονο θανάσιμα.

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και βρισκόμενος σε κατάσταση σοκ έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομάδα των κυνηγών βρισκόταν και ο πατέρας του 16χρονου.



Αμέσως οι κυνηγοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να οδηγηθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο της Άρτας όπως και συνέβη. Ο ανήλικος έφτασε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα από σκάγια στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στην Εντατική υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε περισσότερες από 3 ώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο νοσοκομείο κλήθηκαν γιατροί που δεν ήταν σε εφημερία για να ενισχυθεί η χειρουργική ομάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες (το βράδυ τις Κυριακής) αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Στο σημείο, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία έφτασε ιατροδικαστής προκειμένου να ξεκινήσει η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατος του 33χρονου άνδρα και ο αυτοπυροβολισμός του ανιψιού του.

Άρταπυροβολισμόςθάνατοςνοσοκομείοκυνηγοίκυνήγι