Ελλάδα|31.10.2018 15:58

Το Mega εκπέμπει και μέσω web tv

Newsroom

Λίγες μέρες μετά το «μαύρο» της Digea στο Mega, έπειτα από τις σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ και του ΕΣΡ, το κανάλι εξακολουθεί να εκπέμπει μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και συγκεκριμένα από τη συχνότητα 984 της ΝΟVΑ και 106 της Cosmote TV.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις αγαπημένες του σειρές και εκπομπές και μέσω του web tv του καναλιού, στην ιστοσελίδα www.megatv.com.

Στις 2.08 τα ξημερώματα της Κυριακής (28/10), η Digea προχώρησε στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού. Μετά από 29 χρόνια στον «αέρα» και με τις γνώριμες φιγούρες των «Απαράδεκτων» (τον Βλάση Μπονάτσο και τη Ρένια Λουιζίδου), το Mega σταμάτησε να εκπέμπει. 

Το Mega Channel ξεκίνησε το 1989 και ήταν ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Όλα αυτά τα χρόνια κατέγραψε ιστορικά νούμερα τηλεθέασης, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι τα νούμερα τηλεθέασης τα τελευταία χρόνια με το κανάλι να παίζει μόνο τα ιστορικά σίριαλ που κατά καιρούς είχαν περάσει από τις οθόνες μας.

MEGA