Φωτιά σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Βόλο
NewsroomΦωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Βόλο.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί για τη φωτιά στο ξενοδοχείο «Αίγλη», στην οδό Ιάσονος. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο δώμα το κτιρίου, πιθανώς από έκρηξη σε λέβητα, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και αμέσως μετά τεράστιες φλόγες ξεπήδησαν από την ταράτσα του κτιρίου.
Το ξενοδοχείο “Αίγλη” στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο, από τα τελευταία του Βόλου, όπως αναφέρει το gegonota.news.
Ένοικοι το ξενοδοχείου είπαν στα gegonota.news ότι λίγο πριν κατέβουν για πρωϊνό ενημερώθηκαν από τη ρεσεψιόν ότι εκδηλώθηκε φωτιά στο κτίριο και έπρεπε να εκκενώσουν αμέσως τα δωμάτια. Όλοι βγήκαν στον δρόμο και παρακολουθούσαν με αγωνία την προσπάθεια των πυροσβεστών να σβήσουν την φωτιά.
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;