Ουρές από τα ξημερώματα για ένα rapid test - Πήραν σειρά από νωρίς
NewsroomΤην ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού δείχνει τα δόντια της πλήθος κόσμου από νωρίς το πρωί της Δευτέρας έχει συγκεντρωθεί έξω από σημεία ελέγχου του ΕΟΔΥ και διαγνωστικά κέντρα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, προκειμένου να κάνει ένα rapid test.
Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κάποιοι περιμένουν από τα ξημερώματα προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.
Ορισμένοι έχουν ήδη θετικό self test και συμπτώματα και τώρα πρέπει να υποβληθούν είτε σε rapid είτε σε μοριακό έλεγχο.
Πολίτης είπε στον ΣΚΑΙ ότι έφτασε στο Κέντρο Υγείας από τις 4 τα ξημερώματα καθώς χθες ήταν τόσο πολύς ο κόσμος που δεν κατάφερε να εξυπηρετηθεί.
Μεγάλες ουρές από νωρίς το πρωί σε φαρμακεία και Κέντρα Υγείας για rapid test και PCR, σχηματίστηκαν έξω από κέντρο Υγείας και στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με το Open, αρκετές είναι οι επιχειρήσεις που ενημέρωσαν τους εργαζόμενους τους ότι για να γυρίσουν στις δουλειές τους θα πρέπει να έχουν αρνητικό rapid test.
- Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
- Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
- Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
- «Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού