Ελλάδα|06.01.2022 12:24
Θεοφάνεια - Πάτρα: Έπιασε τον Σταυρό και τον έδωσε σε 9χρονο κορίτσι
NewsroomΟ Νίκος Πρεβεζάνος είναι ο Πατρινός που έπιασε τον σταυρό στο μόλο της Αγίου Νικολάου κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων.
Όπως είπε βουτάει κάθε χρόνο τέτοια μέρα, από το 2010, εκτός από πέρσι που δεν επιτρεπόταν λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού.
Σύμφωνα με το thebest.gr αφού έπιασε τον σταυρό, τον παρέδωσε σε ένα 9χρονο κορίτσι, τη Βασιλική, που και εκείνη δείχνοντας τόλμη βούτηξε στα παγωμένα νερά. Όσοι βρίσκονταν μπροστά συγκινήθηκαν με την κίνησή του, ενώ η χαρά της μικρής ήταν απερίγραπτη.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2 - Ένας νεκρός, δύο εγκλωβισμένοι
- Καταιγίδες και κεραυνοί στην Αθήνα: Η προειδοποίηση Κολυδά για την Αττική και το 48ωρο κακοκαιρίας
- Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος
- Το απλό τεστ των 60 δευτερολέπτων που μπορεί να αποκαλύψει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου