Νίκος Μίχος: Βγαίνει απο τη φυλακή
NewsroomΑναστολή έκτισης ποινής για τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών.
Ως αποτέλεσμα, ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής, μπορεί να αποφυλακιστεί από τις φυλακές Δομοκού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.
Ο Μίχος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 6 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.
Ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στη δικαστική αίθουσα και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Στυλιανό Γρηγορίου, ο οποίος ανέφερε ότι ο Νίκος Μίχος είναι καρκινοπαθής και στη φυλακή δεν του έχει δοθεί η δυνατότητα να κάνει συμπληρωματικές εξετάσεις για να δει σε ποια κατάσταση βρίσκεται η υγεία του, όπως και ότι χρήζει νευροχειρουργικής επέμβασης για δισκοπάθεια.
Είπε, επίσης, ότι ο Ν. Μίχος είναι ο μόνος κατηγορούμενος της δίκης της Χ.Α. στον οποίο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας και ότι έχει μόνιμη κατοικία και δεν είναι ύποπτος φυγής.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Ν. Μίχος έχει εκτίσει (μαζί με τα ημερομίσθια στη φυλακή) ποινή 25 μηνών και 18 ημερών.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»