Δολοφονία Ρώσου μαφιόζου: Έπιασαν λάθος άνθρωπο λόγω… συνωνυμίας
NewsroomΛάθος… άνθρωπο έπιασε η αστυνομία ως ηθικό αυτουργό για τη δολοφονία Ρώσου μαφιόζου και της συντρόφου του το 1997.
Τι συνέβη; Ο 48χρονος γεωργιανός που συνελήφθη, την Τρίτη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης δεν είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του επονομαζόμενου Σαλονίκ και της συντρόφου του αλλά ένας καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.
Κατά πληροφορίες, ο συλληφθέντας φέρεται να έχει ίδιο ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης με τον διωκόμενο, αλλά όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται πράγματι για.. απλή συνωνυμία.
Αστυνομικές πηγες αναφέρουν στο ethnos.gr πως, «εκτελέσαμε κατά γράμμα ό,τι έλεγε το ένταλμα. Όταν πήραμε αποτυπώματα ταίριαζαν με τα αποτυπώματα που είχαμε για το ένταλμα».
Η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση.
- Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
- Εννέα οι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στην Τουρκία - Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη
- «Θα σας εξοντώσω όλους»: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον άνδρα που επιχείρησε να εισβάλει σε ξένο σπίτι στις ΗΠΑ
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Οι πρόγονοι των θηλαστικών γεννούσαν αυγά - Τι έδειξε η μελέτη