Φωτιά σε καπναποθήκη στην Ξάνθη: Τέθηκε υπό έλεγχο
NewsroomΥπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο της Ξάνθης, σε μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες καπναποθήκες, που ήταν εγκαταλελειμμένη εδώ και πολλά χρόνια.
Η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε από άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία, κατέστρεψε ολοσχερώς την παλιά καπναποθήκη. Πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις, λόγω των εύφλεκτων υλικών, ενώ οι καπνοί που σχηματίστηκαν ήταν ορατοί από χιλιόμετρα μακριά και η στάχτη σκέπασε ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού κέντρου της πόλης. Εξαιτίας της φωτιάς προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα πέριξ της καπναποθήκης καθώς και σε μπαλκόνια των παρακείμενων πολυκατοικιών.
Τόσο η Πυροσβεστική όσο και συνεργεία του Δήμου Ξάνθης κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να περιορίσουν τη φωτιά ώστε να παραμείνει εγκλωβισμένη στο εσωτερικό του πέτρινου κτίσματος και να μην εξαπλωθεί έξω απ' αυτό, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών, καθώς γύρω από την καπναποθήκη υπάρχουν πολυκατοικίες και εμπορικά καταστήματα.
- Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
- 20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
- ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα