Ελλάδα|24.01.2022 12:01

Κακοκαιρία Ελπίς: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκτός πλατό - Η πρόγνωση έξω από το χιονισμένο κτίριο του OPEN και του ethnos.gr

Newsroom

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης ενημέρωσε τους τηλεθεατές του OPEN για τα νεότερα σε σχέση με την πορεία της κακοκαιρίας Ελπίς η οποία από το πρωί δημιουργεί προβλήματα και στην Αθήνα λόγω της έντονης χιονόπτωσης

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης βγήκε εκτός του πλατό της εκπομπής Ώρα Ελλάδος και συμμετέχοντας στην έκτακτη ενημέρωση του καναλιού για την κακοκαιρία μετέδωσε τα νεότερα έξω από το χιονισμένο κτίριο που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του OPEN και του ethnos.gr στo Κορωπί όπου από το πρωί η χιονόπτωση εντείνεται. 

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Δριμύ ψύχος, χιόνι και ισχυρός παγετός συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα, με την κακοκαιρία Ελπίς να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Kλέαρχο Μαρουσάκη πολύ πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα δίνει και η πρωινή ανανέωση του μετεωρολογικού μοντέλου για την Αττική με το μέγιστο της έντασης από το απόγευμα σήμερα μέχρι το πρωί αύριο.

Παρακολουθήστε στο επισυναπτόμενο βίντεο με τις αποχρώσεις του μπλε πως θα κινηθούν τα χιονοκύματα και ποιες περιοχές θα επηρεάσουν.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μέσα από την ανάρτησή του στο Facebook τονίζει στους πολίτες να μην μετακινηθούν αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ή σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινηθούν να έχουν αλυσίδες ή χιονολάστικα.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη, live πώς εξελίσσεται ο καιρός στην Ελλάδα

χιονόπτωσηκαιρόςΚλέαρχος Μαρουσάκηςκαιρός σήμεραΚακοκαιρία Ελπίς