Ελλάδα|26.01.2022 06:30
Κακοκαιρία Ελπίς: Χωρίς τηλεκπαίδευση τα κλειστά σχολεία
NewsroomΚλειστά θα παραμείνουν και σήμερα, Τετάρτη τα σχολεία στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς, καθώς τα προβλήματα που προκλήθηκαν δεν έχουν προς το παρόν λυθεί, σε συνέχεια της απόφασης να παραταθεί η γενική αργία.
Κλειστά σχολεία: Η απόφαση της Περιφέρειας
Η ανακοίνωση του κ. Πατούλη: «Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Πρώτη προτεραιότητά μας παραμένει η ασφάλεια των μαθητών, των γονέων τους και του εκπαιδευτικού προσωπικού».
Τι ισχύει για την τηλεκπαίδευση
Επίσης, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε τα εξής:
- Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης).
- Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
- Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Διαβάστε ακόμη
- Στον αέρα η εκεχειρία ΗΠΑ και Ιράν: «Είναι σε μηχανική υποστήριξη» λέει ο Τραμπ - «Ηλίθια η πρότασή τους»
- Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών της τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα - Το είχαν κλέψει από τον Πειραιά
- Το σπίτι του τρόμου: Γονείς κρατούσαν για 4 χρόνια τα παιδιά τους σε καθεστώς lockdown λόγω covid
- Αυτή είναι η σκηνική εμφάνιση της Ελλάδας στη Eurovision 2026 - Όλες οι λεπτομέρειες