Ελλάδα|26.01.2022 12:26
Κακοκαιρία Ελπίς - Πολιτική Προστασία: Επιπλέον οχήματα διαθέσιμα στην Παλλήνη για τη μεταφορά οδηγών στην Αττική Οδό
NewsroomΕπιπλέον οχήματα της Πολιτικής Προστασίας είναι διαθέσιμα στους οδηγούς από σήμερα στην Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος και Μιλήση - έξοδος 15 Αττ. Οδού) για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό.
Πρόκειται για οχήματα τύπου μίνι-λεωφορείων που βρίσκονται από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 19:00 προκειμένου να μεταφέρουν οδηγούς, που τα οχήματά τους βρίσκονται ακινητοποιημένα εντός της Αττικής Οδού, με σκοπό να τα ανακτήσουν.
Σημειώνεται, ότι για τον ίδιο λόγο είναι διαθέσιμα από χθες οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο «δαχτυλίδι» στη Λ. Κηφισίας.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
- Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
- «Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο