Ελλάδα
|
26.01.2022 14:20
Έκρηξη στη Συγγρού: Μεγάλες ζημιές σε ταξί που περνούσε από το σημείο
NewsroomΗ διαρροή αερίου φαίνεται ότι μέχρι στιγμής είναι το επικρατέστερο σενάριο για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο εξαώροφο κτήριο της λεωφόρου Συγγρού 3 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 78χρονος προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε κτήρια, σε απόσταση μέχρι 200 μέτρα. Το σενάριο αυτό ενισχύεται από την κατάθεση του ίδιου του 78χρονου στους αστυνομικούς, όπως μετέδωσε και η Μίνα Καραμήτρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN.
Χαρακτηριστικές της έντασης της έκρηξης ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν σε ταξί που πέρναγε από το σημείο εκείνη την ώρα:
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»