Κορονοϊός – Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 3 μηνών
NewsroomΒρέφος τριών μηνών με κορονοϊό μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.
Οι γιατροί έκριναν την κατάσταση του βρέφους που είχε προσβληθεί από κορονοϊό ιδιαίτερα σοβαρή, γι’αυτό και το εισήγαγαν απευθείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως αναφέρει το tempo24.news.
Σημειώνεται ότι οι εισαγωγές παιδιών στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ να έχει γεμίσει.
Ενδεικτικό είναι ότι μόνο χθες νοσηλεύτηκαν 10 παιδιά με COVID-19. Αύξηση καταγράφουν και οι νοσηλείες ενηλίκων στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας, καθώς χθες νοσηλεύονταν 228 ασθενείς.
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μάλιστα, έχει επιστρατεύσει άλλες οκτώ κλινικές για να μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.
- Απάτη 400.000 σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Συνελήφθη υποψήφιος βουλευτής για απάτες μέσω εικονικής συνταγογράφησης
- Οδηγός ταξί χρέωσε 175€ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας
- Στις ΗΠΑ ξέσπασε επιδημία «εκρηκτικής» διάρροιας και δεν ξέρουν τι φταίει
- Ελ Νίνιο: Καύσωνας, ξηρασία, έντονες βροχοπτώσεις - Το φαινόμενο του Ειρηνικού ταράζει τα διεθνή «νερά»