Τζουμέρκα: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος ο σκιέρ που έπεσε στον γκρεμό - Συνδράμει ελικόπτερο
Ευλαμπία ΡέβηΛίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε ο νεαρός σκιέρ, ο οποίος έπεσε σε γκρεμό στα Τζουμέρκα και έκτοτε αγνοείτο.Ο ορειβάτης φαίνεται πως είναι σοβαρά τραυματισμένος και έχει ζητηθεί η συνδρομή ελικοπτέρου για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.
Ο νεαρός περίπου 20 με 23 ετών- μαζί με άλλα άτομα έκαναν ορειβατικό σκι σε ορεινή περιοχή κοντά στον Καταρράκτη. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι εξαιρετικά δύσβατη και καλύπτεται από χιόνι. Ο νεαρός σκιέρ φαίνεται πως γλίστρησε και κατέληξε σε γκρεμό 300 περίπου μέτρων.
Ο πατέρας του βρίσκεται στο σημείο και οι πληροφορίες λένε ότι είναι πολύ έμπειρος ορειβάτης και έχει την ιδιότητα του οδηγού βουνού.
Από τα Γιάννενα κινήθηκε δύναμη της ΕΜΑΚ για να επιχειρήσει στην περιοχή όπως και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τα κλιμάκια των Τζουμέρκων. Επιχειρούν 16 πυροσβέστες με την O.O.E.Δ. της 5ης ΕΜΑΚ και 6 οχήματα ενώ μεταβαίνει και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.
- Τα νέα δεδομένα για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στη Ψάθα - Στο μικροσκόπιο οι επικοινωνίες των χειριστών
- Φρίκη στον Μυστρά: Κρατούσε επί χρόνια σε καταψύκτη ξενοδοχείου τον νεκρό πατέρα του για να παίρνει τη σύνταξή του
- Τέλος και η Κατερίνα Μουτσάτσου από το κόμμα της Καρυστιανού - Ποιοι άλλοι αποχώρησαν
- Το «ομορφότερο χωριό του κόσμου» δεν αντέχει άλλο τους τουρίστες - Εκατοντάδες πρόστιμα και σχέδιο για στάθμευση με χρέωση