Ελλάδα|31.01.2022 10:44

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ένοικος για γκαζάκια σε γραφείο εμπλεκόμενου δικηγόρου - Και ο μετρ μένει στην ίδια πολυκατοικία

Newsroom

Ανάστατοι παραμένουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου νωρίς το πρωί της Δευτέρας εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός  προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές έξω από το γραφείο δικηγόρου στην οδό Εγνατίας 74 ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος αναφέρθηκε από την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της από 27χρονο, ότι είχε λεκτικό επεισόδιο μαζί της στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου όπου η ίδια είχε μεταβεί για να καταγγείλει τα όσα υπέστη.

«Καλό είναι να υπάρχει δικαιοσύνη σε τέτοιες υποθέσεις ώστε να μην στέλνονται μηνυματάκια» είπε ο ένοικος της πολυκατοικίας ο οποίος μένει στο από πάνω όροφο λίγες ώρες μετά την έκρηξη και πρόσθεσε: «Τρέμω σαν ψάρι τώρα που καταλαβαίνω τι μπορεί να είχε συμβεί»

Ο ίδιος ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του όταν άκουσε ένα δυνατό κρότο. Σηκώθηκε για να. δει τι συμβαίνει και μέχρι να φτάσει στο σαλόνι του σπιτιού του άκουσε άλλες δύο εκρήξεις. «Τρόμαξα, άνοιξα την πόρτα του σπιτιού και υπήρχε πυκνός καπνός. Ειδοποίησα το 100 και πήραμε οδηγίες. Μέσα σ΄ αυτό το ασανσέρ μπαίνουν οικογένειες. Είμαι ταραγμένος. Μυρίζω κάπνα» Η πόρτα της πολυκατοικίας παραμένει ανοιχτή γιατί υπάρχουν καταστήματα.

Όπως είπε ο ένοικος της πολυκατοικίας πριν λίγες μέρες στο θυροτηλέφωνο του σπιτιού του κόλλησαν μια κλήτευση άλλου εμπλεκόμενου προσώπου  της υπόθεσης. Πρόκειται για τον 33χρονο μετρ του καταστήματος στη Λεωφόρο Νίκης που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι όπου σημειώθηκε ο καταγγελλόμενος βιασμός στο πολυτελές ξενοδοχείο στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Για πόλεμο λάσπης έκανε λόγο από την πλευρά του ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, στο γραφείο του οποίου εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.

«Εδώ και δύο εβδομάδες στοχοποιήθηκα, εγώ, η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου. Δέχομαι ανελέητο πόλεμο λάσπης στο όνομά μου και όχι απειλές. Αν και αυτό που συνέβη σήμερα, δεν απέχει πολύ…», είπε ο κ. Αλεξόπουλος και πρόσθεσε τα: «Από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω εμπλοκή με την υπόθεση και δηλώνω ότι ουδέποτε άσκησα βία, φραστικά, όπως ψευδώς καταγγέλλει η 24χρονη κοπέλα. Ευτυχώς, όπως προκύπτει από καταθέσεις, η αλήθεια έχει ήδη λάμψει. Ουδέποτε κατέθεσα μήνυση εις βάρος της 24χρονης, όπως μεταφέρθηκε ψευδώς. Δήλωσα αμέσως την αλήθεια σε ό,τι καταγγέλθηκε εις βάρος μου. Από την πρώτη στιγμή ζήτησα με έγγραφο από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, την επίσπευση των διαδικασιών, για να λάμψει η αλήθεια σε ό,τι αφορά τη φερόμενη δική μου φραστική επίθεση. Όσοι ασκούν πόλεμο λάσπης, οδήγησαν στη σημερινή εξέλιξη. Ευτυχώς, έχουμε μόνο υλικές ζημιές και ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει εδώ».

Θεσσαλονίκηειδήσεις τώραομαδικός βιασμόςβιασμόςγκαζάκιαέκρηξη