Ελλάδα|01.02.2022 12:14

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Οι τελευταίες εξελίξεις – Ελεύθεροι αφέθηκαν 14 προσαχθέντες

Newsroom

Σαφάρι για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας ενός ατόμου και τον τραυματισμό άλλων δύο στη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής,  στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, 14 από τους προσαχθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι ενώ ο ένας συνελήφθη για κατοχή ναυτικής φωτοβολίδας, την οποία κατείχε παρανόμως. Ωστόσο, η προσαγωγή του δεν συνδέεται με τη δολοφονία.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο το κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικές διαφορές. Κατά τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν και μαχαίρωσαν τους νεαρούς.  Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν οι εμπλεκόμενοι είχαν κάποιο ραντεβού ή υπήρξε τυχαία συνάντηση.

Ο 19χρονος φέρεται να υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του. Στο νοσοκομείο Παπανικολάουβρίσκονται τραυματισμένα δύο ακόμα άτομα, φίλοι του άτυχου νεαρού, ένας επίσης 19χρονος και ένας 20χρονος, που δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με μαχαίρι. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, που επικαλείται το ΑΜΠΕ, εκτός από τα τρία θύματα στην παρέα τους βρίσκονταν άλλοι δύο νεαροί που κινούνταν κι αυτοί πεζή , αλλά φαίνεται πως πρόλαβαν να ξεφύγουν.

Κατά την ίδια ενημέρωση, της επίθεσης φέρεται να προηγήθηκε σύντομη στιχομυθία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

ειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηαστυνομίαδολοφονία