Ελλάδα|01.02.2022 21:47

Νέα Ιωνία: Θρίλερ με την επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό διαρρήκτη

Ευλαμπία Ρέβη
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ethnos.gr
ethnos.gr
ethnos.gr
ethnos.gr

Χωρίς αποτέλεσμα η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του διαρρήκτη που, νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης, 1 Φεβρουαρίου, εισέβαλε σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία, με σκοπό να το διαρρήξει και εγκλωβίστηκε εκεί.

Πάνοπλοι άντρες της ΕΚΑΜ σχηματίζοντας ειδική αλυσίδα κρούσης άρχισαν να ψάχνουν όλους τους ορόφους του κτιρίου προκειμένου να βρουν εάν εντός αυτού υπάρχει κάποιος διαρρήκτης.

Οι κινήσεις τους κόβουν την ανάσα, με τους περίοικους έκθαμβοι να παρατηρούν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Με φακούς στα χέρια και πολύ προσεκτικά βήματα, όπως άλλωστε έχουν μάθει να κάνουν στις σκληρές τους εκπαιδεύσεις αλλά και επί του πεδίου, οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ καθηλώνουν με τον τρόπο με τον οποίο κινούνται όταν πλησιάζουν σε πόρτες και παράθυρα, αλλά και σε πιθανές γωνίες όπου ενδεχομένως κρύβεται ο κακοποιός.

Μέχρι αυτή την ώρα η έρευνα τους δεν έχει φέρει καρπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες στο κτίριο μένει γυναίκα αστυνομικός η οποία ενημερώθηκε από γείτονα ότι κάποιος άντρας, πιθανότατα κλέφτης, βρίσκεται στο μπαλκόνι της. Η ίδια αμέσως ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ και έτσι στήθηκε η γιγαντιαία επιχείρηση υπό τον φόβο ο δράστης να αρπάξει και το υπηρεσιακό της όπλο.

Νέα ΙωνίαΕΛΑΣειδήσεις τώραδιαρρήκτηςΕλληνική Αστυνομία