Ελλάδα|04.02.2022 10:59
Ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος – Η μαχήτρια Ευαγγελία Γκουντρουμπή, ο καρκίνος και οι γενναίοι φίλοι της
NewsroomΟι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο οικογενειακό ή στο φιλικό περιβάλλον κάποιον που έχει νοσήσει από καρκίνο. Κάθε ιστορία είναι μοναδική, όπως και οι άνθρωποι που τους έχει συμβεί. Ευτυχώς, πολλές από αυτές τις ιστορίες έχουν αίσιο τέλος.
Κάποιες γίνονται αιτία να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή και κάποιες άλλες, όπως της Ευαγγελίας Γκουντρουμπή και των γενναίων φίλων της, δημιουργική αφορμή.
Διαβάστε περισσότερα στο Pontosnews.gr.
Διαβάστε ακόμη
- Αεροπορική τραγωδία στην Πιερία: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 41χρονου αδικοχαμένου πιλότου - «Είχε όλα τα καλά, τα έχω χαμένα»
- Συνεχίζει να φλέγεται η Αλβανία: Έκτη ημέρα μαζικών διαδηλώσεων - «Αμφισβητείται η ένταξη στην ΕΕ», λέει ο Ράμα
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Βρέθηκαν 17.380 ευρώ και κοσμήματα στα συντρίμμια
- «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε άνθρωπο»: Το σοκαριστικό μεταπολεμικό πείραμα για την υπακοή