Αποζημιώσεις Αττικής Οδού: Ανοίγει το μεσημέρι η πλατφόρμα
Μαρία ΛιλιοπούλουΜετά τις 2 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτημάτων για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από τους πολίτες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστει στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονοπτωσης, όπως ανέφερε από χθες το «ethnos.gr».
Το άνοιγμα της πλατφόρμας είναι αποφασισμένο να ανοίξει εκείνη την ώρα καθώς υπολογίζεται ότι έως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές στο σύστημα.
Από την πορεία της διαδικασίας θα καταστεί σαφές και αν θα υπάρχουν ...αστερίσκοι αναφορικά με πρόσθετες απαιτήσεις που θα θελήσουν να διεκδικήσουν μέσω της νομικής οδού οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν. Τόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής έχουν πει ότι η αποζημίωση δεν αποστερεί το δικαίωμα περαιτέρω νομικών ενεργειών, όμως αρκετοί νομικοί αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τη συγκεκριμένη δέσμευση.
- Σοκ στα καύσιμα: Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε για πρώτη φορά την αμόλυβδη
- Δίωξη για βαριά κακουργήματα στον Τσαγκαράκη: Η επώνυμη καταγγελία που τον «έκαψε» - Το βαρύ κατηγορητήριο
- Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου - Παρέμεινε ανίκητος ο Ντουπλάντις
- Axios: Ο Τραμπ κάνει ήδη παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις για διπλωματική «διέξοδο» από τον πόλεμο με το Ιράν