Ελλάδα|06.02.2022 21:00

Δολοφονία Άλκη: Δύο ακόμα συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Newsroom

Ραγδαίες οι εξελίξεις την Κυριακή στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ακόμα δύο συλλήψεις μετά τη μεγάλη επιχείρηση που λαμβάνει χώρα με τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων να ανέρχεται στους 6 και να αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα.  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νεαρά άτομα ηλικίας 20 και 21 ετών, ελληνικής καταγωγής.

Νωρίτερα οι Αρχές ανακοίνωσαν 4 συλλήψεις και 10 εντάλματα, με δύο εξ' αυτών ήδη να εκτελούνται ανεβάζοντας τον αριθμό των σημερινών συλλήψεων στις 6. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»

Θεοδωρικάκος: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος για την δολοφονία του Άλκη

«Η έρευνα για την δολοφονία του 'Αλκη θα φτάσει μέχρι το τέλος και οι ένοχοι θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη… Πρωτοβουλίες για να μπει τέλος στην παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό», δήλωσε πριν από λίγο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή νέες συλλήψεις για την δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη στου Χαριλάου, από την Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, εκδόθηκαν 10 εντάλματα σύλληψης και αρχικά συνελήφησαν τέσσερις από τους εμπλεκόμενους.

Αμέσως μετά ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε:

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. 'Αμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό».

ΕΛΑΣΘεσσαλονίκηειδήσεις τώραδολοφονίασυλλήψειςαστυνομία