Ελλάδα|07.02.2022 23:29

Wind: Προσφορές για τη γιορτή των ερωτευμένων

Newsroom

Δύο νέα smartphones συνολικής αξίας 680 ευρώ, εντελώς δωρεάν, με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE και απεριόριστα Data ή Απεριόριστη Ομιλία για 14 μέρες προσφέρει η WIND ενόψει του εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, από σήμερα 07/02 στο wind.gr, στα καταστήματα WIND ή στο 13800 οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της προσφοράς 1+1 smartphones Samsung Galaxy A52s 5G 128GB & A12 64GB, συνολικής αξίας €680. Η συγκεκριμένη προσφορά έχει διάρκεια μέχρι 18/02 και αφορά νέες αιτήσεις κινητής και σταθερής, στα προγράμματα WIND ONE 10GB στα €59 /μήνα και WIND ONE Unlimited στα €64 /μήνα. Το WIND ONE αποτελεί τον πιο εξελιγμένο και ολοκληρωμένο συνδυασμό προγραμμάτων κινητής, σταθερής, internet και τηλεόρασης που προσφέρεται στην αγορά. Οι συνδρομητές απολαμβάνουν απεριόριστη επικοινωνία προς όλους, απεριόριστα data, δωρεάν ταχύτητες Fiber έως 100Mbps, αλλά και προνομιακή εξυπηρέτηση, όπως τηλεφωνική εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι και πολλά άλλα. 

Από αύριο 08/02 δύο Valentine’s add ons με Απεριόριστα Data ή Απεριόριστη Ομιλία προσφέρονται από τη WIND, για να μπορέσουν οι συνδρομητές της να εκφράσουν συναισθήματα αγάπης και αποδοχής σε όποιον επιθυμούν, χωρίς κανέναν περιορισμό. Κάθε add on κοστίζει €7, έχει διάρκεια 14 ημέρες και οι συνδρομητές της WIND μπορούν να ενεργοποιήσουν κάποιο από αυτά, ή ακόμα και τα δύο, μέσα από την εφαρμογή myWIND. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, σε ένα κατάστημα WIND ή στο 13800.

Ημέρα του Αγίου ΒαλεντίνουWindΑγίου Βαλεντίνουειδήσεις τώρα