Ελλάδα|08.02.2022 09:20

Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία σε Κοζάνη, Φλώρινα, Σοχό λόγω χιονόπτωσης

Newsroom

Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας, καθώς και οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός που επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Έτσι, στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου με απόφαση των δημάρχων την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Επίσης στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους Εορδαίας και Σερβίων, τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά ενώ στον Δήμο Κοζάνης η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15 πμ. και η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 20:00.

Λόγω των χιονοπτώσεων που σημειώνονται, με απόφαση του δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού, Λαχανά και Βερτίσκου θα παραμείνουν κλειστές σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου.

Κλειστό θα παραμείνει και το Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί στις προαναφερόμενες περιοχές, όπως και τα ΚΔΑΠ.

Οι σχολικές μονάδες στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αναφορικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αύριο Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Φλώριναειδήσεις τώραΣοχόςΘεσσαλονίκηκακοκαιρίαχιονόπτωσησχολείαΚοζάνη