Ελλάδα|08.02.2022 12:30
Περιστατικό οπαδικής βίας στο Άλσος Βεΐκου: Χτύπησαν άτομο στο κεφάλι με πυρσό
NewsroomΑκόμη μια επίθεση με οπαδικά κίνητρα βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Άλσος Βεΐκου, το βράδυ της Δευτέρας, όταν πέντε νεαροί δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας ελαφρά.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας όταν ομάδα τριών νεαρών που φορούσαν κουκούλες πρσέγγισαν τους πέντε και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Ο ένας από τους νεαρούς απάντησε ότι δεν ασχολείται. Οι δράστες άρχισαν να τον βρίζουν, και ένας από αυτούς τον χτύπησε με σβηστό πυρσό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Οι τρεις τους κατόπιν διέφυγαν.
Ο νεαρός με τον πατέρα του κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διενεργεί τη σχετική έρευνα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;