Ελλάδα|09.02.2022 11:59

Κρήτη: Συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει από τα κρατητήρια

Ευλαμπία Ρέβη

Συνελήφθησαν πριν από λίγο στο Σόδυ Χανίων και οι άλλοι δύο κρατούμενοι που είχαν δραπετεύσει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου της πόλης το πρωί της Δευτέρας και οι οποίοι διέφευγαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε κακοποιοί είχαν καταδικαστεί για βαριά αδικήματα. Πρόκειται για έναν 35χρονο πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος έχει καταδικαστεί τρεις φορές ισόβια για ανθρωποκτονία, έναν 43χρονο αλβανικής καταγωγής καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές και οπλοφορία, για έναν 32χρονο επίσης αλβανικής καταγωγής που έχει καταδικαστεί για ληστεία και άλλους δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής 34 και 22 ετών που έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν πριν από λίγο, στα Χανιά Κρήτης, οι άλλοι δύο κρατούμενοι που είχαν αποδράσει πρωινές ώρες της Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου 2022, από τα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

κρατούμενοιαστυνομίαβαρυποινίτηςειδήσεις τώραΧανιάδραπέτης